vineri, 17 aprilie 2015

Foisor de lemn 2015 Bucuresti

                                   Primavara a venit

Si noi trebuie sa venim cu modele noi de foisoare, asa cum v-am obisnuit prin pagina noastra de facebook, Foisoare de lemn .
Anul asta a fost unul foarte bun, am reusit sa ne depasim limitele, ajungand la performanta de a construi foisoare diferite fata de ce faceam de obicei. Ca exemplu o sa va aratam in acest articol cum am reusit sa construim un foisor de la proiectul pe calculator la faza finala.
Proiectul este unul gasit pe internet prin cautarile mele excesive pe Google de a gasi modele interesante de foisoare.
Dupa doua zile de la postarea pozei pe pagina noastra de facebook Foisoare de lemn , am si primit primul telefon, un client care nu avea in cap sa isi faca foisor in curte anul acesta a fost " furat" de prrivelistea frumoasa a foisorului, in cat si-a dorit sa il faca identic. Prima lui intrebare a fost
- Se poate face identic ca cel din poza ?
Nici nu am stat pe ganduri, si i-am raspuns ca da. Asteptam de ceva vreme sa fac un proiect ca acesta.
Dupa 10 zile de prelucrare a lemnului, de tratarea  si lacuirea lui, asa cum vedeti in pozele atasate.


 

Ne-am apucat si de ziua ce-a mare. In prima zi ( fiind o lucrare mai mare a durat 2 zile montajul ) am facut scheletul foisorului, nu a durat mult intre 7-8 ore de munca romaneasca, multi o sa spuneti ca am stat degeaba, dar lucrul romanesc este cautat in afara tarii, trist, dar suntem mai apreciati in anumite tari decat in tara noastra draga.
Dupa prima zi asa arata marea noastra lucrare.

A doua zi am revenit in forta si l-am terminat. o lucrare exceptionala .


Clientul nostru, nu v-am spus pana
acum, dar este un arab foarte de treaba.
Fiind atat de multumit de lucrare i-a
cinstit pe baietii mei cu o suma destul de frumusica pentru o"spaga". Ramane intre noi dar eram un pic "gelos" pe banutii lor :) dar sunt niste angajati model iar banii pe care i-au primit,  i-au meritat pe deplin.






Aceastea fiind spuse, anul 2015 este unul foarte bun, si ne rugam sa ramana la fel. Cu proiecte noi si modele deosebite.
Daca vreti sa vorbim la telefon despre lucrarile noastre ne gasiti la numarul : 0747 01 03 91 
O zi placuta tuturor. 

duminică, 1 februarie 2015