luni, 8 decembrie 2014

Cabanute de gradina, in Bucuresti, Ilfov si alte localitati




 Cabanute de gradina marca,





 Salut, noi suntem echipa Foisoare de lemn si ne mandrim cu capacitatea de a construi o cabanuta de gradina in 4-5 ore. Da ati citit bine, intr-o zi puteti avea cabanuta dvs. montata si gata de pus in ea toate lucrurile care va impiedica zi-de-zi prin curte. Cu noi va puteti construi casuta de gradina ideala, exact asa cum vi-o doriti dvs. Experienta noastra de peste 15 ani in constructiile din lemn, ne recomanda sa facem o treaba "usoara".



 Daca inca nu v-am convins ca noi suntem cei mai buni din Bucuresti, va invitam la o discutie pentru a va demonstra ca va dam cel mai bun pret de pe piata, in raportul CALITATE/PRET 
 Va stam la dispozitie 7 zile din 7, pentru ori ce fel de informatie care sa va ajute sa va faceti o idee despre constructiile din lemn.
Tinem sa va aducem aminte ca tot ce este construit din lemn in curtea dvs. nu are nevoie de avize, aprobari sau alte acte oficiale.

 Unde ne puteti gasi ?! 
Noi de obicei suntem mai tot timpul plecati prin Bucuresti, Ilfov, dar si alte localitati.
In schimb avem un sediu pe Soseaua Fundeni, acolo puteti vedea cum baietii nostrii se ocupa cu foarte mare atentie de fiecare comanda in parte.
Ne puteti contacta :
              0747.01.03.91 
       catalinbarau@yahoo.ro
Ne puteti gasi si in mediul online pe facebook, acolo unde postam zilnic toate aventurile noastre in materie de cnstructii din lemn --> Foisoare de lemn
Sper ca am fost la fel de convingator, precum lucrarile pe care vi le-am prezentat in aceasta postare.
O zi placuta !
Pe curand, cu urmatoare postare.
Echipa,
Foisoare de lemn.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu